menu_fooldal
menu_bemutat
menu_arlista
menu_termekek
menu mark IEK
menu mark Multiplay kabinet
GSM távfelügyeleti
rendszer
Adatbázis kezelő
menu_bemutat
PA kitek
PA viszonteladás
PA felújítás
MKEH hitelesítés
Szervíz
Tudástár
Szaktanácsadás
menu_bemutat
menu_bemutat

A RING nevű vállalkozás 1989 óta működik. Mára a cég az induló kisvállalkozói keretekből középvállalattá fejlődött, és tevékenységét cégcsoporti együttműködés keretein belül végzi. Mai környezete európai színvonalú munkakörülményeket biztosít a munkatársak részére. Üzemi épületeinkben körülbelül 2500 négyzetméteres alapterületen folytatunk munkavégzést. A színvonalasan felszerelt épületrészekben a fejlesztés, gyártás, minőség-ellenőrzés, hitelesítés, valamint a kereskedelmi tevékenységek egymástól helyileg is elkülönítve, a feladatok specialitásait figyelembe véve zajlanak.


Vállalatunk profilja a különféle területeken (szórakoztatóipar, vendéglátás, kereskedelem, szolgáltatás, egyéb ipari alkalmazások, stb.) felmerülő automatizálási feladatok megoldása, piacképes berendezések tervezése, fejlesztése és gyártása, kereskedelmi forgalmazása, bérbe adása. Tevékenységünk szerves részét képezi a marketing és szerviz háttér, valamint a gyártáshoz kapcsolódó vizsgálati, ellenőrzési technológiák folyamatos korszerűsítése.

Hazai és külföldi piacon egyaránt jelen vagyunk termékeinkkel. Említést érdemel, hogy a GSM adatátviteli rendszerünket Magyarországon elsőként alkalmaztuk a különböző automaták diagnosztikájára és távfelügyeletére. A hazánkban működtetett pénznyerő automatákba előírt adatrögzítőből (Integrált Ellenőrző Készülék) eddig több mint 50.000 darabot értékesítettünk. Számos területen, köztük külföldön is, megbízhatóan használják regisztráló egységeinket. Több ezerre nőtt eddig legyártott pénznyerő és egyéb automatáink száma, amiket folyamatosan továbbfejlesztünk. Újszerű kommunikációs termékeink sok lehetőséget kínálnak a felhasználók számára.

Aki bennünket választ partnerének, mindig számíthat ránk, és biztos lehet korrekt együttműködésünkben. Ezt garantáljuk.

Elérhetőségeink.